Doplněk stravy

Nová ingredience v ProMan PLUS: maca

Ať už pravidelně ProMan užíváte, nebo se o něm právě dozvídáte poprvé, zbystřete. Obohatili jsme ho totiž o novou surovinu, a sice výtažek z rostliny maca. Přečtěte si, k čemu je dobrá a zda byste její účinky ocenili i vy.

Nová ingredience v ProMan PLUS: maca

Potravina i doplněk stravy 

Maca se svým vzhledem podobá třeba tuřínu nebo řepě. Na první pohled byste ji nejspíš přehlídli. Roste zejména v Andách a zvládá i zdejší nehostinné prostředí. Už to o ní vypovídá, že jde o velmi odolnou rostlinu, která tuto sílu umí předávat i dál. Konzumuje se jednak jako zelenina, už tisíce let ji ale zároveň považujeme za doplněk stravy. Jak tedy pomáhá?  

  • Podporuje energii a vitalitu. 
  • Má pozitivní vliv na plodnost a přirozeně prospívá v intimním životě. 
  • Přispívá na psychickému zdraví. 
  • Napomáhá proti stresu
  • Podporuje mužské zdraví.  

Maca má několik druhů a ačkoli jsou si hodně podobné, jednotlivé účinky se mohou lišit. Nejznámější je červená, žlutá a černá maca. Samozřejmě je mohou konzumovat ženy i muži. Mnozí macu přirovnávají třeba k ženšenu, který též dovede podpořit energii a vitalitu v těle a dodat mu sílu fyzickou i duševní.

Maca pro muže 

O něco častěji najdeme macu v doplňcích stravy pro podporu mužské kondice. Má zde za úkol zmírnit projevy stárnutí a andropauzy. Vedle toho je oblíbená pro svůj pozitivní vliv na libido. Již několik výzkumů ukázalo, že muži užívající macu udávají až o 40 % lepší výsledky než ti, kteří doplňky stravy nekonzumují. Ve své domovině je maca taktéž doporučovaná na hormonální nerovnováhu. Jak u mužů, tak u žen je vynikající během přechodu, kdy dochází k hormonální bouři, což s sebou nese mnoho drobných, ale nepříjemných projevů. 

Vyzkoušíte macu? 

Potřebujete něco, co podpoří vaši celkovou kondici? Máte pocit, že střední věk je náročný a už se cítíte tak trochu uhoněni životem? Není divu, že se stres podepíše na vaší náladě. K podrážděnosti kvůli únavě často nemáme daleko. Co ale s tím, když věci zkrátka nepočkají? Samozřejmě je potřeba trochu změnit životní styl a naučit se odpočívat. Vedle toho ale zkuste sáhnout po doplňku stravy, který díky promyšlenému složení podpoří vaše mužské zdraví.  


 

ProMan PLUS balení

ProMan PLUS

Přirozená podpora mužnosti
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se